Hlavní obsah

Fakulta architektury ČVUT vyhlásila mimořádné přijímací řízení

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děkan Fakulty architektury ČVUT v Praze Ladislav Lábus vyhlásil mimořádné přijímací řízení do bakalářských studijních programů Architektura a urbanismus a Krajinářská architektura pro akademický rok 2017/18. Přihlášky se podávají do konce dubna.

Foto: ČVUT

Vnitřek nové budovy Fakulty architektury ČVUT

Článek

Zájemci se rovněž mohou ve čtvrtek 23. března od 15:00 do 18:00 dostavit na mimořádný Den otevřených dveří, který se uskuteční v budově fakulty (Thákurova 9, Praha 6).

Prezentace všech předmětů

Návštěvníci se dozvědí informace o studijních oborech, přijímacím řízení, čeká na ně i setkání s pedagogy a studenty.

Na programu je také prohlídka budovy od architektky Aleny Šrámkové, ve které od roku 2011 fakulta sídlí.

Foto: ČVUT

Budova Českého vysokého učení technického v Praze

V přízemí budovy bude připravena prezentace všech předmětů bakalářských studijních programů Fakulty architektury ČVUT, v ateliérech na sedmi podlažích si návštěvníci budou moci prohlédnout rozpracované semestrální práce i prostředí, kde budoucí architekti a krajináři pracují.

Přijímačky od 13. června

S prací pedagogů a absolventů fakulty se zájemci seznámí prostřednictvím části výstavy FA ČVUT 1976 – 2016. Ta se konala v prosinci loňského roku u příležitosti 40. výročí znovuobnovení samostatné existence Fakulty architektury. [celá zpráva]

Mimořádné přijímací řízení do bakalářských studijních programů bude probíhat od 13. června do 14. července 2017. Termín pro podání přihlášek je od 16. března do 30. dubna elektronicky zde.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám