Hlavní obsah

ČVUT přivítá 190 firem. Pracovní veletrh připravili sami studenti

Novinky,

Studentská organizace IAESTE při Českém vysokém učení technickém (ČVUT) v Praze přichystala již 25. ročník Veletrhu pracovních příležitostí iKariéra. Uskuteční se v úterý 9. a ve středu 10. dubna, vždy od 9 do 16 hodin. Po vzoru minulého roku se mohou studenti během obou dní těšit na více než 190 vystavujících firem a doprovodný program.

Foto: ČVUT

Veletrh iKariéra pravidelně chystá studentská organizace.

Článek

Firmy se budou prezentovat studentům ČVUT v dejvickém kampusu v budovách fakulty elektrotechnické, strojní, informačních technologií, architektury, stavební i v Národní technické knihovně.

Kariérní poradenství pro 5000 studentů

Veletrh každoročně navštíví na ČVUT přes pět tisíc studentů, kteří tak dostávají příležitost poznat své potenciální zaměstnavatele zblízka a propojit své studium s praxí.

Snahu zaujmout talentované studenty dokazují podle univerzity též aktivity na stáncích jednotlivých firem. Chybět nebudou soutěže pro studenty, ukázky technologií, venkovní expozice, modely aut či stavební buňka, stejně tak přednášky a hlavně konzultace profesních životopisů, nových společností (tzv. startupů) a obecně kariérové poradenství.

Veletrh pracovních příležitostí iKariéra na ČVUT je součástí série pracovních veletrhů po celé republice. Pořadatelem je studentská organizace IAESTE Czech Republic, která v ČR působí díky dobrovolné práci studentů.

Tento větší veletrh se koná vždy na jaře, loni v říjnu proběhla i jednodenní akce: Den iKariéra 2018 na ČVUT.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Studenti matematiky válčí v Ostravě

Přírodovědecká fakulta Ostravské univerzity (OU) hostí od středy 27. března do soboty 30. března nejlepší studenty matematiky. Své znalosti porovnávají na 29....

Výběr článků

Načítám