Hlavní obsah

Zrekonstruovaná lékárna v Hornické poliklinice opět slouží pacientům

Novinky, Radka Miloševská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderně vybavená Lékárna Agel byla po měsíční rekonstrukci otevřena v přízemí budovy Hornické polikliniky v Ostravě. Pacienti se mohou těšit z atraktivního prostředí, bezbariérového přístupu a dostupnosti širokého spektra léčiv.

Foto: Radka Miloševská

Změn se dočkal jak vzhled interiéru, tak i nabízený sortiment.

Článek

Lékárna zůstává ve svých původních prostorách v přízemí Hornické polikliniky, které však byly rozšířeny o prostory prodejny zdravotnických pomůcek. Změn se dočkal jak vzhled interiéru, tak i nabízený sortiment. Pro jednodušší orientaci zákazníka bylo navrženo přehlednější členění a jasnější označení vystavené nabídky. Díky nové organizaci prostoru se klienti dočkají i rychlejší obsluhy. 

„Především jsme v lékárně upravili uspořádání výdejních míst, čím jsme zajistili možnost rychlejší expedice zboží pacientům. Nově se mohou všichni naši klienti těšit také na vylepšené diskrétní prostory pro nerušenou odbornou konzultaci s lékárníkem. Pro zlepšení přehlednosti jsme také upravili rozmístění sortimentu do kategorií a jasně jej označili, tak aby si z volně prodejného sortimentu mohl každý zákazník snáze vybrat a prohlédnout celou nabídku,“ informoval PharmDr. Leoš Vít, předseda představenstva společnosti Repharm, která je provozovatelem Lékáren Agel. 

Sortiment lékárny je přizpůsoben především spektru léků, které předepisují ambulance Hornické polikliniky. Pacienti zde však najdou i další volně prodejné léky, doplňky stravy, zdravotnické pomůcky nebo léčebnou kosmetiku. V Lékárně Agel bude nově nabídka doplněna o zdravou výživu a širší o další produkty dermokosmetiky.

„Lékárna, kromě osobního přístupu ke každému zákazníkovi, nabídne navíc odborné poradenství i v oblasti péče o pleť, akce seznamující s různými novinkami či produkty a také pravidelné akční nabídky,“ doplnil PharmDr. Leoš Vít.

Reklama

Výběr článků

Načítám