Hlavní obsah

Zlodějská trojka utekla z drogerie s pořádným úlovkem

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvě ženy a muž si počínali v hořovické drogerii jako nájezdníci. Kradli, co jim přišlo pod ruku, a když si jich prodavačky všimly a snažily se je zadržet, s lupem uprchli. Zachytila je však kamera. Možná někdo pachatele, kteří loupili 22. března v podvečer v Pražské ulici, pozná.

Foto: pčr beroun
Článek

Zlodějíčci přijeli do Hořovic od Lochovic vozem Škoda Octavia, tmavě modré barvy, jedničkové řady. Auto zaparkovali v  Pražské ulici na parkovací ploše a odtud přešli do prodejny drogerie, nacházející se rovněž v Pražské.

„V prodejně se nepozorovaně pohybovali a komunikovali spolu. V nestřežených okamžicích z prodejních regálů postupně brali vystavené zboží, které muž ukládal do kapes a ženy do svých kabelek. Jejich jednání však po celou dobu zaznamenával kamerový systém. Kradoucích si všimly prodavačky, které při jejich odchodu trojici oslovily, ti se však dali na útěk i s odcizenými věcmi. Zaměstnankyně vše oznámily policistům na Obvodní oddělení Hořovice,” informovala mluvčí Policie ČR Beroun Marcela Pučelíková.

Policie zjistila, že trojice odjela směrem k náměstí. Na základě zhlédnutých kamerových záznamů a místní znalosti policisté nepředpokládají, že by tyto osoby pocházely z Hořovic, ani z blízkého okolí. Obdobného jednání se mohly, nebo se dál mohou dopouštět i na jiných místech. Poškozených tak může být více. K dispozici mají jejich poměrně kvalitní fotografie.

Policisté žádají při pátrání po jejich totožnosti a případné poškozené, aby své poznatky sdělili na Obvodní oddělení Hořovice na tel. 974 872 710 nebo na bezplatnou telefonní linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám