Hlavní obsah

Zlínská Kovárna Viva podporuje zaměstnance ve snaze zbavit se přebytečných kil

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Originální projekt Kilo za kilo odstartovala v září společnost Kovárna VIVA a. s. Snahu zaměstnanců snížit svoji hmotnost a udělat tak něco pro zdraví, se rozhodla podpořit dobrovolnou akcí s charitativním podtextem. Za každé shozené kilo věnuje průmyslová kovárna 100 Kč na dobročinné účely.

Foto: Kovárna Viva a.s.
Článek

„Nápad zorganizovat podobnou akci vznikl na popud jednoho ze zaměstnanců, kterému lékař doporučil zredukovat hmotnost o 15 kilo. A aby v tom nebyl sám a abychom dali impuls i ostatním, kteří se s přebytky potýkají, rozhodli jsme se naše kolegy motivovat tímto způsobem,“ uvedl Zbyněk Rozsypal, předseda představenstva Kovárny VIVA a. s., který sám chce taky nějakou stokorunou přispět.

Zaměstnanci mají možnost se průběžně převažovat na dvou místech v areálu firmy, kde jsou umístěné i archy s evidencí vývoje hmotnosti těch, kteří měli odvahu se do projektu - ať už pod svým jménem nebo přezdívkou -  zapojit.  

Akce s výstižným názvem Kilo za kilo začala 1. září a zapojila se do ní zatím více než čtyřicítka zaměstnanců. Ti mohou společně hubnout do 30. listopadu. Výsledek jejich snažení i výše celkové částky, která bude věnována některé Dětskému domovu na Lazech, bude potom zveřejněna na začátku prosince.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám