Hlavní obsah

Zlatým jablkem ve Zlíně v sobotu opět projde živý dinosaurus

Novinky, Kateřina Martykánová

Už jen do neděle se mohou nejmenší návštěvníci zlínského nákupního centra Zlaté jablko radovat z přítomnosti pohyblivých dinosaurů, kteří se od začátku července zabydleli v prostorách centra. V sobotu 22. července se zde opět mohou setkat s oživlým dinosaurem a jeho krotitelem.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

Že je téma dinosaurů stále atraktivním pro děti všech věkových kategorií potvrzuje i interaktivní výstava, která za několik dní skončí ve Zlatém jablku. „Výstavu s touto tématikou pořádáme již potřetí a opět se ukazuje, že toto téma patří k jedněm z nejúspěšnějších,“ říká ředitel obchodního a zábavního centra Zlaté jablko Jiří Kratochvíl. „Kromě focení s exponáty velký ohlas sklidil i oživlý dinosaurus, který se procházel centrem během úvodního víkendu. Rozhodli jsme se proto, že dopřejeme dětem tento zážitek i v závěru expozice.“

V sobotu 22. července tak v době od 10 do 17 hodin bude obchodním centrem a jeho okolím opět procházet „živý dinosaurus“ se svým krotitelem, který bude vydávat zvuky a děti, které nevystraší svým hrůzným řevem, se s ním mohou i vyfotit. 

Interaktivní výstava dinosaurů je otevřena do 23. července po celou provozní dobu obchodního centra. Dětský koutek s archeologickým nalezištěm a relaxační zónou pro rodiče je umístěn ve 2. poschodí (na místě bývalé prodejny Albi) a otevřen od 9 do 21 hodin. Vstup je zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám