Hlavní obsah

Zimní podívaná v Domě kultury v Kroměříži nabídne bohatý program

Novinky, Dana Ehlová

Oděvy i kabelky z dílny návrhářky Lenky Holotíkové budou k vidění na prodejní módní přehlídce Zimní podívaná, která proběhne ve čtvrtek 8. prosince v Domě kultury v Kroměříži. V bohatém programu vystoupí kapela Jamtour, ale třeba i travesti diva Miss Angelika.

Foto: Dana Ehlová (archiv)

Travesti diva Miss Angelika vystoupí v roli Věry Špinarové.

Článek

Zatímco módní přehlídka bude postavena na modelech Lenky Holotíkové a nabídce kroměřížského butiku U Anděla, v hudebním programu se představí hudební skupina Jamtour a dále Martin Fritsch z Brna, který vystupuje už řadu let jako travesti umělkyně Miss Angelika a tentokrát se představí v roli Věry Špinarové.

„Do Kroměříže se moc těším, je to nádherné město a navíc tam mám spoustu skvělých přátel. Nicméně je ve mně tak trošku malá dušička, neboť tam budu mít vlastně dvě malé premiéry - poprvé před kroměřížským publikem a poprvé budu "dělat" Věru Špinarovou. Co se týče výběru písniček, rozhodně nečekejte její největší hit. Vybrány byly písničky, které jsou známé. Ale, které to jsou, tak to si nechám pro sebe…  Doufám, že se diváci budou skvěle bavit a můžou si společně se mnou zazpívat, ti odvážnější třeba i zatancovat,“ říká Miss Angelika.

Součástí Zimní podívané budou také černobílé fotografické obrazy Roberta Rohála. V rámci mode show představí své dvě kolekce – jednak část souboru Tisíc tváří černovlásky, jednak část souboru ženských portrétů …láskou a múzou políbená.

Černobílé fotografie, které jsou přeneseny na plátno, ale nebudou nikde zavěšeny – zúčastněnému publiku je přímo z mola postupně představí samotné manekýny. Jednou ze šesti modelek bude přitom Soňa Drábková, s níž Robert Rohál nafotil již zmiňovaný soubor Tisíc tváří černovlásky.

Zimní podívaná začíná v 19 hodin. Vstupenky jsou v tradičním předprodeji Domu kultury v Kroměříži.

Reklama

Výběr článků

Načítám