Hlavní obsah

Žena přepadla poštu s pistolí zabalenou igelitové tašce

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Se zbraní zabalenou v mikroténové tašce vstoupila žena na poštu ve čtvrtek 17. února v pražských Stodůlkách. Odnesla si pár tisíc.

Foto: Policie ČR

Neznámá žena u vstupu do pošty.

Článek

Asi třicetiletá žena v bílé čepici přišla na poštu v ulici Hábova v Praze 13 pár minut po třinácté hodině. Přistoupila k přepážce pošty a v ruce držela střelou zbraň zabalenou do mikroténového sáčku. Zbraní ohrožovala pracovnici pošty a dožadovala se vydání hotovosti. Tu také dostala, odnesla si několik tisíc korun.

„Žena ve věku kolem třiceti let je vysoká mezi 160 a 170 centimetry. Má kulatý obličej, výrazné modré oči a byla decentně nalíčená. Tmavé vlasy měla stažené do culíku, na hlavě měla světlou čepici s kšiltem. Žena byla oblečená do mikiny s kapucí fialové barvy, černé vesty a džínů modré barvy. Hovořila česky bez přízvuku a vady řeči,“ popsala pachatelku loupeže policejní mluvčí Jana Rösslerová.

Policisté po této ozbrojené ženě pátrají a žádají svědky nebo občany, kteří znají totožnost neznámé ženy, aby se obrátili na nejbližší služebnu policie nebo na linku 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám