Hlavní obsah

Žďár nad Sázavou vede 2. ligu družstev v billiard hokeji

Novinky, Tomáš Vítámvás

V neděli 1. května se v Orlovně v Brně Králově Poli uskutečnilo páté kolo 2. ligy družstev - sk. Brno. Naproti tomu na druhém konci ČR ve skupině Praha se konalo teprve kolo třetí.

Foto: Tomáš Vítámvás

šprtec

Článek

První máj, lásky čas se o uplynulém víkendu stal také časem konání dalšího kola 2. ligy družstev v billiard-hockey (šprtci).

Nejvíce se dařilo hráčům Žďáru nad Sázavou, a to především bratrům Jakubu a Michalu Martinčičům, kteří byli nejlepšími hráči svého týmu s 90% úspěšností. Tím se tak dostali do čela statistik 2. ligy družstev - sk. Brno v probíhající sezoně.

Žďár nad Sázavou se po zisku 8 bodů dostal do čela své skupiny, kde má nyní 5 bodů náskok na druhý Orel Brno Bohunice. Průběžně třetí je Orel Královo Pole.

V Pečkách v druholigové skupině Praha se konalo teprve 3. kolo. Zde byli nejlepším týmem dne Lišáci Most, kterým se podařilo obrat také všechny své soupeře a získat tak 8 bodů do tabulky. Jsou tak druzí, ale na třetí Stochov mají náskok jen dva body a tak souboj o dvě postupová místa do druholigového poháru bude ještě velmi zajímavý.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám