Hlavní obsah

Žárlivý a opilý manžel může skončit na tři roky za mřížemi

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Život si zkomplikoval dosud netrestaný 39letý muž ze Zlína, který v dubnu po prožitém dnu ve společnosti své rodiny a souseda v opilosti napadl známého pěstmi. „Za výtržnictví a ublížení na zdraví mu hrozí až tříleté vězení,“ informovala v pátek 15. června policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Foto: Vlastimil Langer, PhDr.

Ilustrační foto.

Článek

Vyšetřovatel kriminální policie ukončil v těchto dnech vyšetřování případu návrhem na podání obžaloby proti obviněnému muži ze Zlína ze spáchání tří trestných činů: porušování domovní svobody, výtržnictví a ublížení na zdraví ve stadiu pokusu.

„Manželé ze Zlína odjeli koncem dubna na svou zahrádku na okraji Zlína, kde celý den ve společnosti dalších rodinných příslušníků a souseda popíjeli alkohol, pracovali a grilovali. Večer už na zahradě zůstali pouze manželé a jejich známý z vedlejší chaty. Devětatřicetiletý muž se znenadání rozhodl ze zahrady odejít, protože mu vadila přítomnost souseda, který si podle jeho slov příliš povídal s jeho manželkou. Žena se po odchodu manžela bála zůstat v jejich chatě přes noc sama a odešla nocovat k sousedovi,“ uvedla Kozumplíková.

Ráno oba vzbudily silné rány do dveří a vyzvánění ženina telefonu. Sedmačtyřicetiletý majitel chaty šel otevřít.

„Za dveřmi na něj čekal s krumpáčem v ruce manžel ženy, která s ním strávila ve vší počestnosti noc. Krumpáč odhodil a svého soka povalil na zem, kde ho několikrát udeřil pěstí do obličeje, než je od sebe manželka odtrhla. Zraněný muž zavolal policisty,“ sdělila Monika Kozumplíková.

Po příjezdu kriminalistů vyšlo najevo, že všichni aktéři byli pod vlivem alkoholu. Agresor nadýchal více než dvě promile a skončil v policejní cele.

Reklama

Výběr článků

Načítám