Hlavní obsah

Září v Malostranské besedě: Robert Křesťan s Druhou trávou, oblíbené Barování i řada křtů nových alb

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nesmutněte, že končí léto, a raději zajděte do pražské Malostranské besedy na některý ze zářijových koncertů. Přivítá vás Robert Křesťan, Votchi nebo Špuntkvaně. Naplánována je i řada křtů nových desek, které budou probíhat v průběhu celého měsíce.

Foto: Archív Malostranská beseda

Robert Křesťan s Druhou trávou

Článek

A nebudou samozřejmě chybět ani pravidelné díly oblíbeného Barování se Sandrou Novákovou a Filipem Rajmontem a také 7 pádů Honzy Dědka.  

V první půlce září přivítá Malostranská beseda Roberta Křesťana a Druhou trávu, zkušené a ostřílené muzikanty, kteří vždy potěší své fanoušky. Z programu hudebního klubu Malostranské besedy se můžete těšit na skladby z nejnovějšího alba Pojďme se napít, ale dojde samozřejmě i na starší hity z jejich rozsáhlého folk-rock-bluegrassového repertoáru.

V září proběhne i několik křtů nových alb. Konkrétně dojde na tyto interprety: folk-blueový Smutný Slymák (11. 9.), folkovou Dagmar Voňkovou a Jiřího Smrže (14. 9.), pop-rockovou formaci Jefferson (18. 9.), šansoniérku Zlatku Bartoškovou (19. 9.), akustické Deepers (21. 9.) a folk-rappera Vojtaana (26. 9.). Mimo nich vystoupí také Votchi (29. 9.) a Špuntkvaně (30. 9.).

A konat se budou i pravidelné pořady jako Barování se Sandrou Novákovou a Filipem Rajmontem a 7 pádů Honzy Dědka, tentokrát se sestavou hostů Janek Ledecký, Vojtaano, Alena Mihulová a Dalibor Gondík. Další akcí, na kterou diváky zveme, je pak Káva o třetí se Zdeňkěm Podhůrským a jeho hostem Jiřím Krampolem. Ta proběhne 17. září a vstup je zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám