Hlavní obsah

Zaměstnanci Clarionu podpořili olomoucké vozíčkáře

Novinky, Dana Belušová

Personál a management olomouckého Clarion Congress Hotelu se zapojil do charitativní akce Vánoční stánek občanského sdružení Dobré místo pro život. Prodejem punče ve stánku na Horním náměstí sbírali finanční prostředky na podporu olomouckých vozíčkářů.

Foto: Clarion Congress Hotel Olomouc

Personál hotelu s předsedkyní sdružení Dobré místo pro život, Věrou Novotnou

Článek

„Akce se mimořádně povedla, vybrali jsme skvělých 19 025 Kč. Jsem rád, že jsme Olomoučany potěšily výborným punčem a zároveň pomohli dobré věci,” řekl Michal Prstek, provozní manažer Clarion Conrgess Hotelu Olomouc.  

Akce Vánoční stánek Dobrého místa pro život probíhá celý měsíc od 23. listopadu do 22. prosince a zapojili se do ní dobrovolníci z více než 30 institucí z řad firem, škol, zdravotnických zařízení nebo fitness a sportovních klubů. Každý den je Vánoční stánek patronem jiného projektu, kromě vozíčkářů se tak vybíralo např. na Dětské centrum Ostrůvek, Unii neslyšících Olomouc nebo Středisko rané péče Tamtam.

Clarion Congress Hotel Olomouc nespolupracuje s občanským sdružením poprvé, již v minulosti se zapojil například do akce Den pro mámu, který podpořil ženy, které se starají o děti se zdravotními handicapy.

Reklama

Výběr článků

Načítám