Hlavní obsah

World GameMaster Tournament zná vítěze

Novinky, Jakub Sýkora

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

World GameMaster Tournament je tradičně nejočekávanějším turnajem ČR a v sobotu 11. prosince byl v herně BattleZone úspěšně dohrán. Letos probíhal v hrách StarCraft 2, Call of Duty 2, Warcraft 3: DOTA, Counter-Strike 1.6 a Call of Duty 4: Modern Warfare. Hráči si odnesli ceny za zhruba 250 000 Kč.

Foto: Jakub Sýkora

World GameMaster Tournament

Článek

Na tento turnaj každoročně čeká celá naše tuzemská scéna. Krásné dotace, vynikající organizace od zkušeného Grunex týmu, reportáž do GrunexTV, sledovanost, atmosféra, krásné hostesky a další pozitiva charakterizují tento turnaj.

Jak už bylo zmíněno, turnaje se mohli nabažit fanoušci hned 5 počítačových her a rozdělit si obrovskou vítěznou sumu. Do samotného finále, které se odehrávalo v Praze (herna BattleZone) se musely týmy prostřílet v online kvalifikacích, kde se to podařilo jen těm nejúspěšnějším.

Turnaj neměl žádné registrační poplatky a během každého období kvalifikací do některé z her vždy probíhala ještě soutěž na oficiální Grunex Facebook skupině.

Všech zhruba 150 finalistů si také jenom za svoji účast na velkolepém finále odnesli World GameMaster Tournament dres, kšiltovku, klíčenku, Republic of Gamers tričko, croissanty 7Days a energy drinky BigShock a to bez ohledu na konečné umístění. A jaké byly výsledky?

StarCraft 2

StarCraft 2 1. Streetwalker

StarCraft 2 1. Streetwalker 2. Kačer

3. PredY

Call of Duty 2

Call of Duty 2 1. eSuba

Call of Duty 2 1. eSuba 2. RisenTalent

3. Suicide

Warcraft 3: DOTA

Warcraft 3: DOTA 1. Vanity

Warcraft 3: DOTA 1. Vanity 2. NecroRetards

3. NinjasSquad

Counter-Strike 1.6

Counter-Strike 1.6 1. PRAHA

Counter-Strike 1.6 1. PRAHA 2. BABYLON

3. M POWER

Call of Duty 4: Modern Warfare

Call of Duty 4: Modern Warfare 1. nEophyte

Call of Duty 4: Modern Warfare 1. nEophyte 2. Power Gaming

3. eSuba

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám