Hlavní obsah

Vyzkoušejte si vánoční tradice na zámku s princeznou Koloběžkou I.

Novinky, Alexandra Kohoutová

Třetí adventní neděle 15. prosince je nejlepší čas pro to, abyste zavítali na pohádkovou prohlídku Chvalského zámku s princeznou Koloběžkou I. Chytrá, veselá a nezbedná princezna vás provede výstavami Vánoční království a Nahlédnutí do ráje Emmy a Barbory Srncových a vyzkouší si s dětmi vánoční tradice.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

Chytrá, šibalská a veselá princezna Koloběžka I. provede děti i rodiče půvabným Chvalským zámkem, který se nachází v Praze 9 - Horních Počernicích v areálu Chvalské tvrze.

Pohádková neděle s princeznou Koloběžkou, vánočními tradicemi a nahlédnutím do ráje se koná v neděli 15. prosince. Prohlídky probíhají mezi 10. a 17. hodinou, začátek je vždy v celou hodinu.

Princezna dětem i rodičům ukáže krásné výstavy Vánoční království aneb Dřevořezby českých panovníků a betlémy a Nahlédnutí do ráje Emmy a Barbory Srncových, provede vás celým zámkem a sklepením.

Koloběžka I. také dětem ukáže některé vánoční tradice, děti si zasoutěží a projedou se na koloběžce po zámeckých chodbách.

Děti si mohou také hrát v romantickém dřevěném domečku a kreslit si, dospělí zase zhlédnou film o Emmě a Báře Srncových.

Prohlídka trvá 40 min, začíná vždy v celou hodinu – od 10 do 17 hod., poslední prohlídka v 16 hod.

Informace a rezervace času prohlídky: tel. 281 860 130, recepce Chvalského zámku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám