Hlavní obsah

Výživový poradce Petr Havlíček pomůže projektu Uherskohradišťské nemocnice

Novinky, Dana Lipovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po úspěšném Roku seniora zahájila Uherskohradišťská nemocnice v roce 2015 Rok výživy. Jednou z prvních akcí projektu je talkshow známého výživového poradce Petra Havlíčka a moderátora Petra Šišky. Talkshow se uskuteční 8. dubna v 17:30 v kině Hvězda v Uherském Hradišti.

Foto: archiv ZPMVČR
Článek

Výživový poradce Petr Havlíček je známý především z televizního pořadu Jste to, co jíte. Tehdy radil společně s doktorkou Kateřinou Cajthamlovou zájemcům, jak zhubnout a udržet si váhu.

V hradišťském kině Hvězda si s Petrem Havlíčkem bude 8. dubna od 17:30 hodin povídat moderátor a hudebník Petr Šiška právě o zdravé a nezdravé výživě. Návštěvníci se mohou těšit na vtipné a poutavé povídání, dotazy z publika i soutěž o ceny. Petr Havlíček se v oblasti výživy a zdravého životního stylu pohybuje již dvacet let.

„Cílem by nemělo být hubnutí, jak by se mohlo zdát, ale zejména naučit zájemce znát a chápat své tělo, jeho možnosti. Díky tomu následně odolávat nástrahám konzumního života,” komentoval Petr Havlíček své snahy.

Akci pořádá Uherskohradišťská nemocnice spolu se Zdravotní pojišťovnou ministerstva vnitra ČR v rámci svého projektu Rok výživy.

Reklama

Výběr článků

Načítám