Hlavní obsah

Výstava Člověk v přírodě otevře v pátek v Lounech své brány

Novinky, Vlastimil Roflík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na zavedené výstavy z první republiky navazuje na lounském výstavišti akce Člověk v přírodě, která začne v pátek 6. září.

Foto: Vlastimil Roflík

I takové pěstitelské úspěchy můžete vidět na lounském výstavišti.

Článek

Lounskému výstavišti je víc než sedmdesát let a za dobu své historie zažilo řadu zajímavých i méně zajímavých akcí. Od regionálních výstav, které měly za cíl propagovat úspěchy okresního hospodářství, přes socialistické oslavy míru v období šedesátých až sedmdesátých let až po nově zavedené prezentace a setkání.

Akce Člověk v přírodě, která začíná v pátek, patří k těm akcím, které si za několik desítek let své historie tradiční místo vydobyly. 

Na akci se především prezentují chovatelé, zahrádkáři a myslivci. Naleznete zde také ovšem expozici například včelařství, akvaristiky, rybářství, kynologie nebo ochrany přírody. Co do zájmu lze říct, že si na své přijdou velcí i ti nejmladší.

V poslední době se ovšem ani Člověk v přírodě neubránil komerčnímu vlivu a tak vás při návštěvě neminou ani krouhače, finanční poradci nebo prodejci textilu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám