Hlavní obsah

Vyškovský Dino Park představuje svět před 65 miliony let

Novinky, Šárka Stanieczková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevíte kam s dětmi o víkendu? Vydejte se za dinosaury do vyškovského Dino Parku. Počasí slibuje slunečný víkend.

Foto: Šárka Stanieczková

DinoPark Vyškov

Článek

Na ploše pěti hektarů ve Vyškově uvidíte více než 20 druhů prehistorických zvířat v životních velikostech. Některá vydávají zvuky, jiná se pohybují - pro děti nezapomenutelný zážitek. Park je důmyslně vymyšlen tak, abyste se opravdu na několik okamžiků ocitli v době před více než 65 milionů let.

Do Dino Parku se ze ZOO přivezete DinoExpresem, za nepříznivého počasí autobusem. Můžete se zde kochat, jak dlouho budete chtít, prohlídnete si druhohorní zvířata, děti si pohrají na paleontologickém hřišti, podíváte se do 3D kina na film z druhohor o vzniku života na zemi, ke kterému dostanete 3D brýle k zapůjčení a projdete se naučnou stezkou. Pokud budete chtít, je zde možné zakoupit občerstvení a suvenýry.

Ve vstupence do Dino Parku je zahrnut vstup do ZOO ( v ní uvidíte chov primitivních i exotických druhů domácích a hospodářských zvířat), Dino vláček, parkovné a WC. Při placení vstupného si můžete zakoupit pytlík s kukuřičnými kuličkami a krmit zvěř. Fotit můžete bez poplatku. Základní vstupné je 150 Kč.

Vyškovský Dino Park má letos otevřeno do 30. října, po zimní přestávce své brány opět otevře v dubnu.

Více na stránkách Dino Parku: www.dinopark.cz/dinopark-vyskov

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám