Hlavní obsah

Velké tajnosti Arnošta Vašíčka v hlavní roli Knihovnické středy

Novinky, Marcela Stehlíková

Hostem Knihovnické středy v Moravskoslezské vědecké knihovně v Ostravě bude 11. dubna od 16.30 hodin spisovatel a záhadolog Arnošt Vašíček.

Foto: Marcela Stehlíková

Arnošt Vašíček na Ostravském knižním veletrhu

Článek

Svým nezaměnitelným způsobem představí Arnošt Vašíček svou novou knihu Velké tajnosti, která pojednává především o současných neuvěřitelných objevech. Jak široký je záběr této faktografické knihy, napoví už názvy kapitol: Mimozemšťané z planiny Nazca – Tajemství Opičího boha – Ostrov čarodějů – Jeskyně tisíců sluncí – Ještěři bytosti – Zóna nadpřirozena – Démoni z neznáma.

Na besedě s autorem návštěvníky čekají neuvěřitelná fakta, tajemné nálezy, paranormální úkazy, utajené skutečnosti, historické otazníky, překvapivé hypotézy, přísně tajné konspirace….

Naposledy navštívil autor Moravskoslezskou vědeckou knihovnu v únoru loňského roku, aby zde představil svou knihu Labyrint záhad. Literární povídání doplněné o zajímavou přednášku se setkalo s velkým ohlasem a zájmem o další osobní setkání čtenářů knihovny s Arnoštem Vašíčkem. Autor i knihovna rádi vyšli vstříc příznivcům knih plných záhad i v tomto roce. Vstup na besedu je volný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám