Hlavní obsah

Velikonoční den s techniky

Novinky, Štěpánka Friedrichová

V sobotu 8. dubna od 10.00 do 15.00 se opět otevřou dveře Stanice techniků DDM hl. m. Prahy široké veřejnosti. Dubnový Den s techniky se ponese ve znamení svátků jara – Velikonoc.

Foto: Štěpánka Friedrichová
Článek

Neváhejte a přijďte se před Velikonoci řádně naladit do svátečního rytmu díky dílničkám, aktivitám a modelářským zážitkům na Stanici techniků, tentokrát i se speciálním programem pro nejmenší děti, na které zde bude čekat od 11 do 15 hodin akčně-výtvarná dílna. V dílničkách pak pro vás budou nachystána vajíčka k obarvení a další drobné tvoření pro malé i velké, v dřevodílně se bude plést pomlázka.

Dále si budou návštěvníci moci vyzkoušet své schopnosti na 40 metrů dlouhé autodráze, na které se jezdí republikové i mezinárodní závody, železniční modeláři předvedou své klubové kolejiště budované již od osmdesátých let, které si můžete prohlédnout za plného provozu a v celé jeho kráse.

Dozvíte se spoustu informací nejen o kolejišti samotném, ale i další zajímavosti ze světa železničního modelářství a skutečného provozu. Model města s funkční městskou dopravou vám předvedou členové kroužku MHD modeláři.

Během celé akce mohou děti i rodiče relaxovat v odpočinkovém koutku s herními prvky.

Konkrétní místa aktivit a prezentací se dozvíte na místě.

Na workshop v dřevodělně je nutná rezervace na kozohorsky@ddmpraha.cz nebo na telefonu 222 333 879

Na workshop v dřevodělně je nutná rezervace na kozohorsky@ddmpraha.cz nebo na telefonu 222 333 879 Vstup na akci je bezplatný.

Adresa: Stanice techniků, Pod Juliskou 2a, Praha 6

Reklama

Výběr článků

Načítám