Hlavní obsah

Veletrh Gaudeamus nabízí cenné informace nejen středoškolákům

Novinky, Jiří Cysař

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus Praha 2013 se ve dnech 29. a 30. ledna koná na Holešovickém výstavišti. Po oba dny je veletrh otevřen pro veřejnost od 8 do 16 hodin.

Foto: Jiří Cysař
Článek

Veletrh probíhá v Křižíkových pavilonech v dolní části Výstaviště. Studenti, kteří končí střední školu, představuje širokou nabídku vysokých škol. U každého stánku vysoké školy zájemce dostane podrobné informace a propagační materiály. V druhém pavilonu je přednáškový sál. Probíhá zde doprovodný program.

Ovšem nejen maturanti zde mohou nalézt důležité informace. Jelikož se jedná rovněž o výstavu celoživotního vzdělávání, je možné zde získat další potřebné informace. A to jak od vysokoškolských zařízení, tak například i od úřadů práce a jejich oddělení věnujících se poradenství při výběru nebo od agentury NAEP - Národní agentury pro evropské vzdělávací programy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám