Hlavní obsah

Vedení centrálního plzeňského obvodu se letos podruhé sejde s obyvateli u táboráku

Novinky, Miroslav Knotek

Série posezení u táboráku v jednotlivých částech třetího plzeňského obvodu pokračuje, po návštěvě ve Skvrňanech tentokrát vedení obvodu zavítá do městské části Bory.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

„Opékání buřtů je pro mě příjemná příležitost, jak se potkat s obyvateli našeho obvodu v místě jejich bydliště. Vždycky dostaneme spoustu zajímavých podnětů, jak zvelebit danou lokalitu, čehož si samozřejmě velmi ceníme,“ říká starosta obvodu Radislav Neubauer.

Druhé posezení u táboráku navazuje na úspěšné posezení v městské části Skvrňany a uskuteční ve čtvrtek 16. července od 17 hodin v kruhovém parku Na Hvězdě na Borech. Pečivo i špekáčky jsou samozřejmě zdarma, chybět nebude ani pivo či limonáda a samozřejmostí je příjemná muzika.

„Chtěl bych pozvat spoluobčany, zejména ty, kteří bydlí na Borech, aby si s námi přišli popovídat o svých problémech v místě svého bydliště nebo i říci, co se povedlo. Doufáme, že účast bude hojná jako minulý měsíc ve Skvrňanech a že nám počasí Na Hvězdě bude přát víc než minulý rok,” dodal starosta Neubauer.

Reklama

Výběr článků

Načítám