Hlavní obsah

Večer pro dobrou věc pomohl dobré věci

Novinky, Petr Mráček

Za podpory města Jaroměř a Městského kulturního střediska se v zaplněném divadle v Jaroměři 17. března konal již sedmnáctý ročník akce Večer pro dobrou věc, který pořádá David Novotný.

Foto: archív autora

Večer pro dobrou věc

Článek

Záštitu nad akcí přijala místopředsedkyně zdravotního výboru Poslanecké sněmovny a poslankyně Soňa Marková: „Jsem ráda, že akce se účastní děti i dospělí z různých sociálních zařízení a já jsem již zde poněkolikáté přítomna na této významné akci, moc se mi akce líbí."

Tuto dlouhodobou akci ocenil místostarosta města Jaroměř Jiří Kubina, který tento slavnostní večer ocenil slovy: „Je to již tradice a hodnotím tuto akci jako velmi významnou pro Jaroměř a je již stálicí v našem městě."

Večerem provázeli Martin Zach a Miluška Bittnerová. Martin Zach druhý den odletěl na sportovní závody zdravotně postižených do Dubaje. 

Miluška Bittnerová na akci byla nejvíce vidět se semifinalisty Muže roku.

Další účinkující Anička Slováčková prozradila něco o svém novém partnerovi. „Seznámili jsme se v pizzerii, jsme spolu od prosince a jsem s ním šťastná, rodiče ho už poznali a schvalují mi ho,“ řekla Anička. Její vyvolený vlastní pizzerii v Praze.

Kamila Nývltová přiznala, že je nyní zamilovaná. „Zatím nechci prozradit více, nebydlíme spolu, ale je to moc fajn a jsem šťastná,“ dodala Kamila.

Ilona Csáková si odskočila ze Špindlerova Mlýna, kde tráví se svými dětmi prázdniny. „Já jsem si přijela sem odpočinout od dětí,“ smála se v zákulisí Ilona. Ta nedávno zhubla 8 kg. „Začala jsem cvičit a běhám kolem dětí, do toho vystoupení a ono to jde samo,“ krčila rameny Ilona.

Martin Chodúr dorazil, i přesto, že hrozilo, že nebude moc vystoupit. Již několik dní ho trápí zánět hrtanu a nachlazení. „Takhle velký lékový arsenál jsem si dlouho nikam nevezl,“ dodával Chodúr. Přivezl si i inhalátor na hlasivky.

Výtěžek ve výši 68 525 Kč ve finanční a materiální výši obdrží Muž roku Martin Zach, Základní škola speciální v Jaroměři, Stacionář Cesta v Náchodě, Stacionář Nona v Novém Městě nad Metují. „Jsem velmi rád, že se podpoří opět zařízení, které to potřebují,” dodal pořadatel David Novotný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám