Hlavní obsah

Ve Zlíně se srazila dvě auta, tři zranění skončili v nemocnici

Novinky, Vlastimil Langer, PhDr.
Aktualizováno

Vážná dopravní nehoda dvou osobních aut uzavřela v sobotu 11. ledna krátce po půl deváté večer komunikaci na největší zlínské sídliště Jižní Svahy směrem od Fryštáku. Tři lidé skončili v nemocnici, škoda na obou vozidlech je 350 tisíc korun.

Foto: HZS Zlínského kraje

Následky dopravní nehody ve Zlíně.

Článek

„Čtyřiadvacetiletý řidič osobního automobilu Honda jel ve směru od Jižních Svahů směrem k Vršavě. Při průjezdu levotočivou zatáčkou v úseku klesání nepřizpůsobil rychlost jízdy, dostal smyk a přejel do protisměru. Zde se střetl s protijedoucím automobilem značky Ford, který řídila osmatřicetiletá žena,“ popsala událost policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Oba řidiče i devatenáctiletou spolujezdkyni z Hondy převezli přivolaní záchranáři do nemocnice. Nikdo z řidičů nebyl pod vlivem alkoholu.

„Operační důstojník HZS Zlínského kraje vyslal k nehodě hasiče ze stanice Zlín, kteří na místě pomáhali záchranářům se zraněnými, jež po ošetření odvezla zdravotnická záchranná služba do krajské nemocnice. Hasiči zajistili vozidla proti vzniku požáru a zasypali sorbentem uniklé provozní kapaliny,“ dodala tisková mluvčí HZS Zlínského kraje Lucie Javoříková.

Okolnosti nehody vyšetřují dopravní policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám