Hlavní obsah

Ve vile Stiassni připravili oživené prohlídky s podmanivým názvem Jen pro ten dnešní den

Novinky, Kateřina Konečná

Pro rok 2019 si správa vily Stiassni připravila novinku v podobě pravidelných oživených prohlídek, které návštěvníky přenesou zpět v čase do období první republiky, a to vždy jednu vybranou středu v měsíci. Poprvé již ve středu 20. února.

Foto: Kateřina Konečná

Oživené prohlídky ve vile Stiassni

Článek

Nostalgie časů první republiky ožívá. Noblesa a vytříbený styl zahalený v hávu nonšalance – to jsou ingredience, které návštěvníkům nabídnou jedinečné prohlídky vily Stiassni, příznačně nazvané Jen pro ten dnešní den.

Prohlídku přepychových interiérů doplní originální divadelní a hudební performance v podání profesionálních umělců z divadelní společnosti Exulis. Spolu s umělci se tak návštěvníci vily Stiassni budou moci každý měsíc ve vybranou středu ladně přenést do kouzelných let našich babiček a prababiček a vychutnat si tak její eleganci a neopakovatelný genius loci.

Najděte si chvilku pro zábavu i kulturu uprostřed hektického pracovního týdne a navštivte místo, kde historie žije současností.

Termíny všech prohlídek: 20. února, 20. března, 17. dubna, 15. května, 19. června, 17. července a 21. srpna.

Ve všechny uvedené termíny začínají prohlídky v 16, 17, 18 a 19 hodin. Rezervace míst je nutná - lze na http://npuvstupenky.colosseum.eu/vila-stiassni/list.

Reklama

Výběr článků

Načítám