Hlavní obsah

Ve Ski areálu Razula se lyžuje o víkendu i na Štědrý den

Novinky, Martina Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lyžařská sezóna ve Ski areálu Razula ve Velkých Karlovicích pokračuje. Ve všední dny byly vleky mimo provoz, o víkendu se opět rozjedou.

Foto: archiv Ski areálu Razula

Sjezdovka Horal ve Ski areálu Razula

Článek

„Lyžovat se bude na sjezdovkách Razula a Horal. V týdnu se sice mírně oteplilo, ale sjezdovkám to nijak neublížilo. Jsou ve velmi dobrém stavu i díky tomu, že jsme je v týdnu nezatěžovali provozem a šetřili je právě na sváteční dny. Potěšující je, že o víkendu se má opět ochladit a mělo by také sněžit,“ uvedl šéf Ski areálu Razula Leo Bača.

Po oba víkendové dny se bude lyžovat od 9 do 16 hodin.

Obě hlavní sjezdovky ski areálu budou v provozu také na Štědrý den a to od 9 do 13 hodin. Zvláště rodiny s dětmi si tak mohou příjemně zkrátit čekání na štědrovečerní večeři a nadílku.

V dalších dnech pak již budou sjezdovky v provozu každý den.

Aktuálně je na sjezdovkách Ski areálu Razula kolem 50 cm přírodního i technického sněhu. Do 24. prosince v areálu platí snížené mimosezónní ceny.

Zatímco sjezdovky jsou na lyžaře připravené, mírné oteplení příliš nepřálo běžkařům. Běžecké trasy jsou v současné době nesjízdné.

Aktuální informace o provozu Ski areálu Razula najdete na www.razula.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám