Hlavní obsah

Vánoční výstava stovek modelů mašinek v Pečkách

Novinky, Michal Jirásek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výstava modelů stovky mašinek se chystá v Pečkách, otevřena bude ve dnech 29. a 30. prosince (v sobotu od 9.00 do 17.00, v neděli od 9.00 do 15.00) v klubovně místního Spolku železničních modelářů.

Foto: Michal Jirásek

SZMP

Článek

Spolek modelářů ve středočeských Pečkách pořádá svou pravidelnou Vánoční výstavu. Po dva dny budou v provozu stovky a stovky modelů mašinek všech modelových velikostí.

Jezdící autíčka, kouřící mašinky, pohybující se figurky, to vše a ještě více naleznou zájemci v mašinkovém ráji v Pečkách.

Uvidí deset modelových kolejišť v provozu, kolejiště od měřítka "T" po velikost "0", muzeum modelové železnice od 60. let po současnost, ukázky ručně postavených nejen železničních modelů a ukázky postupu stavby modelových kolejišť. Děti budou mít k dispozici mašinkové hrací zóny. K prodeji budou železniční modely, příslušenství a upomínkové předměty s železniční tematikou.

Reklama

Výběr článků

Načítám