Hlavní obsah

V Praze budou křtít netradiční publikaci věnovanou české urban-street subkultuře

Novinky, Martina Pospíšilová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražský fotograf Dereck Hard, oceněný v soutěži Czech Press Photo, přivádí na svět unikátní knihu STREET KIDS. Netradiční publikace se věnuje stále populárnější české urban-street subkultuře. Veřejnosti bude poprvé představena ve čtvrtek 17. ledna od 20 hodin v pražském Lucerna Music Baru.

Foto: Martina Pospíšilová
Článek

Knihu STREET KIDS tvoří unikátní fotografie osobností z jednotlivých tvůrčích odvětví, které doplňují jejich krátké medailonky. Mezi osobnostmi jsou hudebníci, sportovci, grafici, výtvarníci či dokumentaristi.

Ti také nebudou chybět na čtvrtečním křtu, na kterém se objeví skupina SUPERCROO, DJ Smack, DJ Wich, Freezer, Brooklyn a Admirál Kolíbal doprovázený parkour + BMX flatland exhibicí.

Vstupenky budou k dostání pouze na místě. Běžná vstupenka: 150 Kč / Vstupenka s publikací STREET KIDS: 250 Kč / V. I. P. vstupenka s rautem, vlastním barem, welcome drinkem Gambrinus Excelent a publikací STREET KIDS: 400 Kč.

Reklama

Výběr článků

Načítám