Hlavní obsah

V Plzni se chystá další ročník největší výstavy automobilů v České republice

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po loňském, velmi úspěšném, ročníku Plzeňského autosalónu přichystali pořadatelé již 6. ročník, který se bude konat ve dnech 15. – 17. května v prostorách Centra Olympia Plzeň.

Foto: Olympia Plzen

Pro letošní ročník je připravena novinka, kterou bude hromadné představování aut vybraných značek dle zaběhlé kategorizace.

Článek

Pro letošní ročník je připravena novinka, kterou bude hromadné představování aut vybraných značek podle zaběhlé kategorizace: nižší střední třída, terénní a velkoprostorové vozy, sportovní vozy, městské vozy, střední a vyšší střední třída.

„Nejde nám o soutěž mezi značkami, ale ucelené představení a usnadnění orientace na trhu potenciálním zákazníkům,” upřesnil Lukáš Krásný, ředitel z pořádající Agentury Nashledanou, s.r.o.

Plzeňský Autosalón má hned několik nej… největší počet návštěvníků ve srovnání s podobnými akcemi, nejvíce zastoupených značek, nejvíce prodaných vozů v průběhu akce nebo bezprostředně po ní, největší mediální kampaň a nejdelší tradici. Jedná se již o šestý ročník.

První vlaštovky doprovodného programu, které je možné již nyní prozradit, je možnost prohlédnout si veterány. Pro milovníky rychlých kol budou na místě historické speciály s extra silnými motory Satan bikes. Červený kříž ve spolupráci s BESIPem připraví soutěžní den s důrazem na poskytování první pomoci. V rámci hudebního doprovodného programu se na Autosalónu představí hudební skupiny Semtex, Lucie revival a St. Johny.

„Po celý Autosalón bude probíhat další dětský doprovodný program připravovaný ve spolupráci s dětským světem Lvíček a Multikinem CineStar Plzeň,” doplnila Lucie Juhászová, marketingová manažerka Centra Olympia Plzeň.

Reklama

Výběr článků

Načítám