Hlavní obsah

V Ostravě se uskuteční XVIII. mezinárodní setkání jízdních policií

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pod záštitou primátora města Ostravy Tomáše Macury se v sobotu 29. srpna v zadní části ostravských Komenského sadů s přístupem z Hrušovské ulice uskuteční XVIII. mezinárodní setkání jízdních policií.

Foto: Josef Zajíc

XVIII. mezinárodní setkání jízdních policií. Ostrava 29.8.2015- Ilustrační snímek

Článek

Setkání se zúčastní policisté a městští strážníci z Polska a Německa. Domácí barvy budou hájit městští policisté z Prahy, Ostravy a příslušníci Policie ČR z Brna a ze Zlína. Celkem se do soutěží zapojí 17 jezdců na koních. Utkají se ve třech disciplínách: v parkurovém skákání, zrcadlovém skákání dvojic a v hlavní disciplíně, tak zvaném policejním parkuru.

V rámci doprovodného programu se předvede čtyřspřeží starokladrubských koní z Národního hřebčína v Kladrubech nad Labem a herec Václav Vydra a jeho koně. Nebudou chybět atrakce pro děti a občerstvení. Vstup zdarma.

Program 29. srpna: 12,30 - Slavnostní zahájení, 13,00 - Cross parkur - soutěž O pohár ředitele městské policie Ostrava, 13,45 - Doprovodný program, 14,10 - Zrcadlové skákání dvojic - soutěž O Pohár primátora města Ostravy, 14,35 - Doprovodný program, 15,20 - Speciální policejní parkur - soutěž O pohár hejtmana Moravskoslezského kraje, 16,45 - Vyhlášení výsledků  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám