Hlavní obsah

V Městci Králové opět oslaví konec prázdnin

Novinky, Michal Suchánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V samém závěru srpna se v Městci Králové uskuteční tradiční ŠOK PRÁZDNIN. Nemusíte se ničeho bát. Možná vás název trochu odradí, ale pokud máte 31. srpna čas, tak si určitě udělejte záznam v kalendáři. Přijďte s dětmi oslavit konec prázdnin.

Foto: fotogalerie www.mesteckralove.cz

Dětský den Městec Králové

Článek

V Městci Králové se pro děti pořádá již tradiční ŠOK PRÁZDNIN. Přesněji řečeno "šíleně odvážný konec prázdnin". Pokud máte doma děti, nebo se sami cítíte stále být dětmi, můžete vyrazit na konci srpna k městeckému koupališti.

Pokud s dětmi přijedete už před obědem, čeká na vás od 10 hodin dětská kapela Pískomil. Poté co se děti vyřádí na tanečním parketu, můžete s místními hasiči oslavit jejich 135. narozeniny. Přijďte se podívat, jaké překvapení chystají. Jak se dobrovolní hasiči připravují, můžete sledovat i na jejich oficiálních stránkách.

V srpnový podvečer od 17 hodin můžete na fotbalovém stadiónu sledovat fotbalové utkání hvězd. Které hvězdy to budou? Dorazí největší posily týmu? Vezměte šály a přijďte fandit. 

Pokud toho, jak se říká, nebudete mít stále dost, kolem 19. hodiny můžete svým kamarádům ukázat nějaké ty taneční choreografie. Na koupališti vystoupí postupně kapela JEPH76, dále pak CROSSBAND a známý Luboš Odháněl. Už teď vám mohu slíbit, že se protančíte až do září.

Dále na vás čeká železný hasič, molitanová bitva, jízda na sudu, dětské tetování a bohatý hudební doprovod. 

Reklama

Výběr článků

Načítám