Hlavní obsah

V Bílovci si dají dostaveníčko siláci z širokého okolí

Novinky, Petra Veselá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Silní muži, ale i ženy, jsou zváni v pátek 16. srpna od 19. hodiny večer do prostor místního podniku Na Špici v Bílovci. Uskuteční se tam totiž výjimečná událost, na které mohou předvést svůj um a hlavně bicepsy. Akce je nazvaná Námořnická páka.

Foto: Petra Veselá

Námořnická páka čeká na Bílovec

Článek

Nepůjde v podstatě o nic jiného, než o soutěž v přetlačované za pomocí do sebe zaklíněných dlaní a zaťatých bicepsů, jednoduše napínavé soutěžní klání v páce. A protože je léto, které láká mnohé k osvěžující vodě, zvláště pak k moři, je název akce doplněn přívlastkem „námořnická“.

„K tomu nejen účastníkům vysilujícího klání, ale i všem ostatním příchozím, hodláme servírovat námořnické speciality. A to víte, že ani na suchu nezůstanou. Mezi námořníky údajně oblíbený rum, doufám, poteče proudem,“ láká na netradiční setkání do Bílovce marketingová manažerka podniku Martina Chlebíková.

Soutěžit se bude ve dvou kategoriích, muži a ženy. Přece jen, také mezi zástupkyněmi něžného pohlaví se zajisté najde síla a odvaha, a tak by byla škoda, v dnešní době emancipace, je z původně ryze pánské záležitosti vynechat.

„Vítěz přitom rozhodně nepřijde zkrátka. Připraven pro něj bude soudek lahodného zlatavého moku,“ dodala Martina Chlebíková.

Námořnická páka poběží ve velkém stylu, provázet jí slovem, ale i nezapomenutelnými hity bude známý rozhlasový a televizní moderátor Jirka Veselý. „Odhaduji, že celý večer bude velmi napínavý. Pokud vím, tak v bíloveckém regionu je spousta siláků, kteří dokážou vzít pořádně za práci. Teď dostanou příležitost si navíc zasoutěžit a snad se potom i pořádně pobavit. Sice si mnozí z nás mezi nimi asi budou připadat jako trpaslíci v zemi obrů, ale s tím na Námořnické páce počítáme. Bude legrace,“ slibuje moderátor zábavné show Jirka Veselý.

Vstup na Námořnickou páku je pro všechny zcela zdarma a ani soutěžící se nemusejí obávat, že by museli utrácet za startovné. Tak ať vyhraje ten nejlepší z nejlepších!

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám