Hlavní obsah

Úspěšní plzeňští futsalisté se starostovi pochlubili pohárem

Novinky, Miroslav Knotek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Juniorka futsalového klubu INDOSS Plzeň do 17 let získala na Final Four bronzové medaile a je třetí nejlepší v České republice. Za výbornou reprezentaci města Plzně poděkovali mladým sportovcům ve středu 18. února starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer a místostarosta David Procházka.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

Tým juniorů, který přivedl trenér Michael Sinkule, byl přijat na obvodní radnici vedením třetího plzeňského obvodu a nezapomněl s sebou přinést i pohár určený pro třetí nejlepší tým v republice. Mladí hráči vyprávěli o složité cestě na tento finálový turnaj a hlavně také o smolných zraněních, která je před a také během turnaje pronásledovaly.

Celkový dojem z turnaje vyjádřil trenér Michael Sinkule: „Jsem spokojený. Cíl byl postup na Final Four a to se zvládlo. Medaile je výsledkem skvělé práce nás všech.“

Potěšení z úspěchu juniorů neskrýval ani starosta MO Plzeň 3 Radislav Neubauer. „S plzeňským futsalovým týmem jsem se setkal ještě před turnajem, abych jim popřál štěstí, a tak jsem rád, že se jim povedlo získat toto skvělé třetí místo. Je to velký úspěch!“ chválil sportovce starosta.

„Podpora menších sportovních klubů a týmů je stejně důležitá jako těch profesionálních,“ připomněl místostarosta Procházka. „Jsme hrdí, že máme v Plzni tak úspěšné mladé sportovce.“

Reklama

Výběr článků

Načítám