Hlavní obsah

Umísťovací výstava koček a štěňat v Praze 3

Novinky, Dana Javůrková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Umísťovací výstava koček a štěňat se koná v neděli 3. března od 10 do 17 hodin ve veterinární klinice Fénix, Velehradská 19, Praha 3. Na výstavě budou nový domov hledat kočky a štěňátka z pražských i mimopražských organizací. Součástí výstavy bude bezplatná veterinární poradna vedená lékaři kliniky.

Foto: Dana Javůrková
Článek

Umísťovací výstavu koček a štěňátek bude v neděli 3. března hostit veterinární klinika Fénix. Na výstavě bude hledat nový domov asi 40 koček a malá skupinka štěňátek, které dosud nemají domov a jsou v péči ochranářských organizací, které se zabývají péči o opuštěné kočky a pejsky.

Pořadatelem výstavy je Spolek na ochranu zvířat Dobříšsko, z. s., který se stará o kočky a psy bez domova, zejména v oblasti jihozápadně od Prahy, na Dobříši a v jeho okolí. Kromě koček a pejsků ze Spolku Dobříšsko budou své svěřence představovat i další pozvané ochranářské organizace z Prahy a Středočeského kraje: Srdeční záležitosti, z. s., Kočičí štěstí, z. s., Sdružení na ochranu zvířat v krajní nouzi, z. s. a Chlupáči v nouzi, z. s.

Výstava se koná od 10 do 17 hodin. Přímo z výstavy si návštěvníci mohou domů odnést kočičku nebo štěňátko. Všechny kočky a pejsci na výstavě jsou očkované proti kočičím a psím nemocem a dospělé kočky jsou kastrované. Na výstavě bude probíhat také bezplatná veterinární poradna vedená lékaři kliniky. Je možné si zde zakoupit kvalitní značková krmiva a chovatelské potřeby.

Součástí výstavy bude charitativní krámek s rukodělnými výrobky a potřebami pro kočky, jako jsou pelíšky, dečky, hračky apod. Výtěžek z prodeje zboží v charitativním krámku bude použit na veterinární péči útulkových koček a pejsků.

Pokud si zájemce na výstavě vybere kočičku či štěňátko, bude s ním sepsána adopční smlouva a po úhradě adopčního poplatku si kočičku či pejska odnese domů. Adopční poplatek za plně očkovanou a kastrovanou dospělou kočičku je 1000 Kč, za plně očkované kotě 700 Kč. Adopční poplatek za štěňátko je 1 500 Kč. Vstup na výstavu je zdarma. Návštěvníky bude na výstavě čekat malé občerstvení.       

Reklama

Výběr článků

Načítám