Hlavní obsah

Účastníci mostecké akce podpořily prorodinné aktivity města

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Centrum Mostu se za pomoci lampiónů a zúčastněných rodin rozsvítilo v pátek 23. listopadu do krásy.

Foto: Dětská organizace Zálesák Most

Rodina svítí Mostu 2012

Článek

Přes sto rodin se zúčastnilo akce na podporu prorodinných aktivit města Mostu. "Účastníci pomocí mapky putovali po devíti stanovištích v centru města, kde společně plnili úkoly. Po zdárném splnění úkolů devíti pořádajících neziskových organizací rodina sbírala malé odměny a razítka na startovací kartu. V cíli každý získal čaj a koláč. Útržek startovací karty byl zařazen do konečného slosování o hodnotné ceny," sdělil Tomáš Smrž z Dětské organizace Zálesák Most.

Po celou dobu akce probíhal na pódiu v OC Central doprovodný program.

Součástí celé akce bylo i vyhodnocení měsíc probíhající výtvarné soutěže. Šedesát autorů vybraných obrázků si převzalo pamětní listy a rodinné vstupné na muzikál ZUŠ F. L. Gassmanna - Edward Kelley.

Celá akce byla v duchu podpory rodiny. Zúčastněné neziskové organizace děkují ústy Tomáše Smrže všem účastníkům, městu Most, Severočeským dolům a. s., OC Central a Městské policii za vstřícnost a toleranci při přípravách akce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám