Hlavní obsah

Týnské ulice opět obsadili buskeři

Novinky, Miroslav Bžoch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obyvatelé Týna nad Vltavou si rozhodně nemohou stěžovat na nedostatek akcí ve městě. Zaměstnanci Městského centra kultury a vzdělávání v čele s ředitelem Janem Ivanegou chystají léto doslova „Kulturní“.

Foto: Miroslav Bžoch

Muzikanti v ulicích Týna nad Vltavou

Článek

Připraveny jsou venkovní koncerty i koncerty v kostele, letní kina, slavnosti, festivaly, taneční večery i kulinářské akce.

Za předvoj letních venkovních akcí lze dozajista označit Muzikanty v ulicích, kteří již po třetí přiměli kulturní nadšence vyjít do mnoha koutů města a vychutnat si hudbu nejrůznějších žánrů pod širým nebem. I přes počáteční nepřízeň počasí byla tato akce, která se konala ve středu 27. června, velmi úspěšná a přilákala mnohem více diváků, než tomu bylo v loňském roce. Na své si přišli i ti nejmenší, pro které byl připraven dětský koutek.

Hudba se rozezněla po 17. hodině v okolí železného mostu, na náměstí Míru, v průjezdu místního muzea, v okolí Horního Brašova i u vinotéky na Vinařického náměstí. Letos návštěvníkům akce zahráli GDO MÁ ČAS, VANDRBAND, KLÍDEK, RODINNÁ KAPELA SÝKORŮ, VLASTA HOLÝ a část EPYDEMYE. Všem zúčastněným patří veliký dík.

Reklama

Výběr článků

Načítám