Hlavní obsah

Týdenní výtvarné dílny lákají na zámek v Hořovicích

Novinky, Patrik Pařízek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte netradiční program pro zpestření prázdnin? Na zámku v Hořovicích se letos opět od 4. do 8. srpna uskuteční zábavný program plný výtvarných, divadelních a dalších uměleckých aktivit. Program pro všechny účastníky již připravují zkušení lektoři.

Foto: Patrik Pařízek

Tvoření v plenéru je prokládáno i výtvarničením v klubovně - ukázka tvorby dadaistické koláže.

Článek

Výtvarné dílny spojené s tvorbou v plenéru již mají na Berounsku tradici. Po loňské premiéře v Hořovicích je nyní pro děti od 7 do 14 let připraveno i pokračování. Tentokrát budou děti pracovat s výtvarnými náměty a putovat do světa fantazie. V závěru se ocitnou i na stopě kriminálního případu.

„V průběhu příměstského týdenního programu se děti poutavou a zábavnou formou v příjemné atmosféře hořovického zámku seznámí s výtvarnými umělci i jejich tvorbou, vyzkouší si všelijaké výtvarné techniky, zkusí si zinscenovat divadelní představení nebo natočí vlastní film. Tvoření je prokládáno odpočinkovými aktivitami,” prozradila jedna z autorek programu Jitka Kaiserová.

Dětem bude poskytnut výtvarný materiál, pití i občerstvení. Všichni účastníci se vždy v 9 hodin sejdou na nádvoří zámku v Hořovicích a odtud pokračují do klubovny. Konec programu je v 17 hodin. Autoři nabízí možnost zúčastnit se celého týdne i jen vybraných dní. Na zkoušku se například můžete zúčastnit prvního dne.

Reklama

Výběr článků

Načítám