Hlavní obsah

Thom Artway roztančil holešovský New Drive Club, následovat budou další koncerty

Novinky, Dana Podhajská

Objev roku, pohodový folk-popový písničkář Thom Artway, roztančil v pátek večer 22. dubna holešovský zámecký New Drive Club. Jeho koncert byl jedním z pilotních, které otevřely letošní hudební sezónu na zámku.

Foto: Lucie Macourková

Dvaadvacetiletý Thom Artway s kapelou během koncertu v holešovském zámeckém New Drive Clubu.

Článek

Počítá se s dalšími koncerty, které se budou postupně střídat v New Drive Clubu a na nádvoří. Třeba už za měsíc - 20. května - vystoupí v osobitém prostředí holešovského klubu vybudovaného v zámeckých sklepeních česká legenda Sto zvířat.

V létě se koncerty přesunou na nádvoří. 22. července oslaví na zámku v Holešově padesátiny kapely Ivan Mládek se svým Banjo Bandem, o den později 23. července proběhne tradiční folkový festival Toulavej. Na poslední srpnový pátek se připravuje zbrusu nová akce - Rockové nádvoří. Představí regionální kapely i formace z Čech. V jednání je koncert kapely Wohnout.

Podzimní koncerty se vrátí opět do New Drive Clubu. 14. října zazpívá v zámeckém sklepení Monika Načeva a Michal Pavlíček, o měsíc později 11. listopadu Michal Prokop s Framus 5. Na sklonku roku se počítá také s vystoupením legendárního trumpetisty Laca Décziho.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám