Hlavní obsah

Těšíme se do školy s OD Kotva

Novinky, Kamila Biddle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První školní den bude v OD Kotva ve znamení zábavy pro děti. Už dnes jsou však připraveny zajímavé slevy na vybrané potřeby a praktické dárky pro děti. „OD Kotva je ideální, lehce dostupné místo, kde rodiče nakoupí vše pro své malé školáky,“ uvádí Jaroslav Petrů, generální ředitel OD Kotva.

Foto: Kamila Biddle

OD Kotva zve malé i velké na oslavu nového školního roku!

Článek

OD Kotva zve v těchto dnech všechny školáky a jejich rodiče nejen na nákupy školních potřeb. Zákazníci budou moci v tomto termínu nakupovat se slevami u vybraných obchodníků. Navíc bude probíhat speciální akce “Těšíme se do školy”. 

„Pro zákazníky máme připraveny hrací kartičky, které jsou k dispozici u infostánku v přízemí nebo u všech prodejců v rámci OD Kotva. Na tyto kartičky lze získat bonusová razítka, kdy při útratě 500,- Kč a výše zákazník dostane jedno bonusové razítko. Po obdržení dvou, čtyř a osmi razítek bude mít zákazník možnost získat hodnotné balíčky s praktickými dárky pro školáky a slevou na jazykové kurzy v Channel Crossings,“ upřesňuje Jaroslav Petrů.

V pondělí 2. 9. 2013 pak na malé i velké čeká den plný her a zábavy. „Děti se budou moci mimo jiné zúčastnit soutěží, malování na obličej či si zaskotačit na skákacím hradě,“ uzavírá Jaroslav Petrů.

Podrobné informace o akci „Těšíme se do školy“ najdete na webových stránkách: www.od-kotva.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám