Hlavní obsah

Televizní zpravodajství s Chinaski a Karlem Gottem se vysílalo z centra Mikulova

Novinky, Jitka Sobotková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O víkendu FTV Prima na své unikátní zpravodajské roadshow vysílala přímo z mikulovského Náměstí. Zprávy odsud sledovaly stovky diváků a tisíce dalších u televizních obrazovek.

Foto: Jitka Sobotková

Vysílání hlavních večerních zpráv přímo z mikulovského Náměstí.

Článek

Návštěvníci Mikulova si užili koncert skupiny Chinaski a potkávali se nejen s osobnostmi ze zpravodajství Primy, ale i hlavními protagonisty seriálu Vinaři, který televize Prima zařadí do svého vysílání na podzim.

Skupina Chinaski vystoupila jednoznačně pod vlivem Vína – tak se totiž jmenuje její nejnovější hit, který provází nový seriál FTV Prima Vinaři, natáčený také v Mikulově. Chinaski zařadili samozřejmě i svoje další hity a diváci koncert odměnili bouřlivým potleskem.

Bohatý doprovodný program po celý víkend nabídl řadu aktivit. Například se zde podařilo pokořit rekord v počtu lidí připíjejících si na jednom místě. Na Náměstí se jich sešlo 480 a tento počet se stal novým českým rekordem, ověřeným agenturou Dobrý den. Nečekanou a velmi milou návštěvou byl také Karel Gott se svou rodinou, který se ve městě zastavil a pozdravil diváky.

„To, že si nás televize Prima vybrala pro zahájení svého nového unikátního projektu, svědčí o naší výjimečnosti. S Mikulovem se tak o tomto víkendu mohly na živo i prostřednictvím televizních obrazovek seznámit tisíce lidí a já věřím, že si jej budou pamatovat jako město, ve kterém to žije," řekl mikulovský starosta Rostislav Koštial.

Město získalo od televize Prima také dárkový šek v hodnotě deset tisíc korun, který byl v neděli odpoledne předán radní města pro kulturu a sport Marii Leskovjanové. Tato částka poslouží na opravu výzdoby čtrnácté kapličky na křížové cestě na Svatý kopeček.

Reklama

Výběr článků

Načítám