Hlavní obsah

Teamgymové stříbro a bronz, trutnovským gymnastkám se v Říčanech dařilo

Novinky, Ludmila Oravcová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejmladší gymnastky z trutnovského Spartaku vyrazily 14. dubna do Říčan předvést své umění. Rozhodně se jim dařilo.

Foto: Ludmila Oravcová
Článek

Nádherný sobotní východ slunce pozorovala devatenáctičlenná výprava trutnovských gymnastek při cestě na teamgymové závody do Říčan. Jako první se divákům, a hlavně rozhodčím představilo družstvo mladších děvčat ve složení B. Hetešová, N. Sáblíková, A. Coblová, E. Thammová, A. Kovářová, F. Kašparová, A. Škodová a M. Rotterová.

Jejich skoky na trampolíně, a především přemety a rondaty na akrobacii na rozhodčí rozhodně zapůsobily. Děvčata dostala za své výkony krásné známky a při vyhlášení vítězů se radovala z nádherného 2. místa. S úsměvem na tváři a medailemi na krku si užívala krásný slunečný den, ale také nezapomněla fandit svým kamarádkám. 

Družstvo starších děvčat - K. Pávová, M. Krtilová, E. Pírová, K. Petříčková, A. Hanykovicsová, C. Greenford a N. Szavová - závodilo odpoledne. Děvčata zahájila své cvičení na akrobacii. Poté následovala trampolína, na které si družstvo za své skoky zasloužilo druhou nejvyšší známku v této kategorii. Celková známka vynesla děvčata na krásné 3. místo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám