Hlavní obsah

Tančírky ve zlínském divadle: herci se opět promění v tanečníky a muzikanty

Novinky, Hana Vondrášková

Sérii tanečních retro večerů s divadelní kapelou zvaných Tančírky v režii umělecké šéfky Hany Mikoláškové rozjíždí Městské divadlo Zlín i v 70. sezóně. Milovníci tance si mohou poznačit tři termíny, kdy mohou vyrazit za neformální zábavou do divadelního klubu Dílna: 1. února, 3. března a 14. dubna - vždy od 19 hodin.

Foto: archiv MDZ

Tančírky 2016 v MDZ.

Článek

Herci zlínského divadla se na tyto večírky promění v muzikanty a zpěváky a spolu s nimi si diváci mohou zatančit a zazpívat slavné songy.

Mezi slavné songy, které zahraje divadelní kapela, budou patřit písně Bossa nova, Stokrát chválím čas, Slzy tvý mámy, C'est la vie, Roň slzy, Mackie Messer. Nový člen Tančírku Radovan Král zazpívá společně se svou ženou Petrou Královou duet Je nebezpečné dotýkat se hvězd.

„Tento duet jsem si vždy chtěla zazpívat právě proto, že není lehký, je to pro zpěváka výzva a nabízí možnost improvizace a osobitého projevu. Jsem šťastná, že se Radovan pro tuto píseň nadchl také a můžeme si to na Tančírku pořádně užít. Tak přijďte a držte nám palce,“ láká Petra Králová.

Taneční večírek, který moderuje herec Roman Blumaier, začíná v 19 hodin a vstupné je symbolické - 100 Kč. Senioři a studenti zaplatí za lístek polovinu.

Návštěvníci akce se mohou kromě manželů Králových těšit na zpěvačky Janu Drgovou, Markétu Kalužíkovou a Marii Vančurovou a zpěváky a muzikanty Tomáše Davida a Marka Příkazkého. Jako speciální hosté vystoupí Petr Chrastina, Jakub Malovaný a Pavel Vacek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám