Hlavní obsah

Svět(láá…) fest už zná hlavní hvězdy letošního ročníku

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již 3. ročník hudebního festivalu Svět(láá…) fest otevře své brány 8. června. Už nyní je známo velké množství informací o průběhu festivalu.

Článek

Festival se bude konat opět na fotbalovém stadiónu ve Světlé, kde proběhly i předchozí dva ročníky: „Místo je vyzkoušené a je úspěšné, tak proč ho měnit,“ vysvětlil Petr Domkář, jeden z pořadatelů akce. Podobně to bude i s časem a víkendem, který bude akci určen. „Letos se bude akce konat druhý červnový týden, stejně jako loni,“ podotkl Domkář.

Loňský festival přilákal velké množství fanoušků a to díky hvězdám, které zde vystoupily. „Anna K a kapely Citron a Metalinda byly jasnými jedničkami v programu. Ale lidem se také líbily kapely Seven, Morava a Argema,“ zavzpomínal Domkář.

Letošní sestava ale bude také stát za to. V line-upu najdeme také hvězdy. „Především Olgu Lounovou a kapelu UDG. To jsou taháky letošního festivalu. Ovšem zapomenout nesmím ani na Harlej a Walda Gang, nebo objevy Slavíku. Kapelu Koblížci. Vystoupí i Světelákům již známá kapela Seven,“ začíná vyjmenovávat kapely letošní festivalu Domkář. „Dále můžeme slíbit také kapelu Kern, která bude jistě známá spíše starším ročníkům. A abychom toho neměli málo, vystoupí i několik kapel z blízkého okolí. Těmi jsou Civilní Obrana z Čáslavi. A další dvě z Vysočiny,“ dodal.

Těmito kapelami jsou kapely El’brkas z Havlíčkova Brodu a Black Dolphins ze Žďáru nad Sázavou. „Tyto dvě kapely si účast na našem festivalu vysloužily díky účasti a výhře v soutěži o nejlepší videoklip Vysočiny, kterou organizoval náš mediální partner Kulturní magazín Zoom,“ uvedl Domkář.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám