Hlavní obsah

Svatební veletrh v Mikulově na zámku

Novinky, Jitka Sobotková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mikulovský zámek bude v sobotu 15. února celý v bílém. Svatební agentura Svatby podle Vás zde pořádá první svatební veletrh na zámku.

Foto: Jitka Sobotková
Článek

Dvacítka vystavovatelů z Mikulovska, Břeclavska či Hodonína se představí se svou nabídkou svatebních a společenských šatů, šperků, hodinek, cukrářských výrobků či doplňků. Chybět nebudou ani zástupci cateringových společností a vinaři. Přednost dostali především podnikatelé z regionu.

„Chceme celou akci pojmout jinak, než na co jsou návštěvníci zvyklí na velkých veletrzích. Náš svatební den na zámku bude komornější, ale to k tak nádhernému prostředí patří. Stejně jako víno, a proto se u nás budou prezentovat i vinaři,“ řekla jedna z organizátorek Veronika Vaďurová.

Na myšlenku uspořádat 1. svatební den na zámku přišla společně se svou kolegyní Evou Koudelovou, s níž už druhou sezonu provozuje ve Velkých Bílovicích svatební agenturu Svatby podle Vás.

Příznivý impuls vzešel také přímo z mikulovského zámku, který je tradičním a vyhledávaným místem svatebčanů. „Spolupráce se zámkem je skvělá, a tak věříme, že založíme tradici svatebních veletrhů v Mikulově,“ říká s úsměvem mladá organizátorka.

Přehlídka nebude zaměřena pouze na svatby, ale návštěvníci se zde mohou inspirovat při přípravě rodinných či společenských oslav. Speciálně pro snoubence pak organizátorky připravily drobnou publikaci svatebního průvodce plného rad a tipů jak zvládnout svatbu od zásnub až po velký svatební den.

To, že se akce koná v sobotu 15. února den po svátku svatého Valentýna, je podle Veroniky Vaďurové krásná souhra náhod. „Hledali jsme vhodný termín, zámek je vytížen spoustou společenských akcí a nám se začíná rozbíhat příprava na svatební sezónu. A když jsme se shodli na tomto termínu, tak to je asi osud,“ dodala.

První svatební den na zámku začne 15. února v 10 hodin a potrvá až do čtvrté odpolední.

Reklama

Výběr článků

Načítám