Hlavní obsah

Studentské projekty mladých architektů mají své kouzlo

Novinky, Jana Slováková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodonínská průmyslovka soutěží o nejlepší stavařský projekt. Její studenti navrhli a nakreslili projekty rodinných domů a soutěží o hodnotné ceny v hlasovací anketě.

Foto: Jana Slováková

Návrh studenta 4.B Jindřicha Blanáře z průmyslovky Hodonín

Článek

Studenti průmyslovky v Hodoníně se i v letošním školním roce zúčastnili několika soutěží pořádaných stavebními firmami. Jedná se o dobrý příklad propojení střední školy a praxe.

"Každoročně se účastníme soutěží renomovaných firem jako jsou Velux, Ytong, KM Beta a mnohých dalších. Pro naše studenty je práce na takovém projektu velkou výzvou a nemalé ohodnocení za vítězství zároveň obrovskou motivací. Pro nás kantory je to zároveň spousta práce, která je ovšem smysluplná a pro studenty velice prospěšná", řekla jedna z vedoucích projektů Lenka Benovičová.

Navrhované projekty jsou mladé, neotřelé a svěží. Podívejte se na jejich práce a hlasujte, který projekt se vám líbí nejvíce. Tři soutěžící s nejvíce hlasy obdrží hodnotné ceny.

Navrhované domy můžete shlédnout na: www.prumyslovka.cz

Reklama

Výběr článků

Načítám