Hlavní obsah

Střelecký ostrov ovládnou vinaři z celého světa, koná se Jazz & Wine Fest

Novinky, Tomáš Kopečný

Máte rádi zábavu pod širým nebem v kruhu přátel se sklenkou dobrého vína v ruce? A k tomu všemu ještě živou hudbu znějící zpovzdálí? Byla-li vaše odpověď dvakrát ano, nenechte si ujít Jazz&Wine Fest, který se bude konat na pražském Střeleckém ostrově dnes a zítra.

Foto: Jazz & Wine Fest
Článek

Dvoudenní akce v rámci letošního Letňáku 2017 – Léta pro Pražany nabídne kromě kvalitního vína a jídla i hudební doprovodné koncerty v čele s formací Top Dream Company.

„Letňák není jen vyloženě o hudbě a koncertech, ale každoročně se snažíme připravovat i nejrůznější akce, kde se mohou Pražané potkávat, bavit se s rodinou a přáteli a ochutnávat kvalitní či netradiční delikatesy. To je případ chystaného Jazz Festu, který propojí ochutnávku kvalitních vín, dobrého jídla s energickou jazz-funkovou hudbou. Konkrétně se můžete těšit na vína přímo od vinařů z Moravy, Čech, Itálie, Francie, Chorvatska, Portugalska a Jižní Afriky. Vstup na akci je zdarma,“ uvedl David Pešek Dvořák.

V krásném prostředí Střeleckého ostrova budou pro návštěvníky hrát vynikající jazz kapely. V sobotu na akci zavítají Top Dream Company, Cyrilik, Štěpán Markovič Gipsy Groov a Sisa. V neděli je pak vystřídají Štveráček Q, Harmalek a Balkan Family.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám