Hlavní obsah

Strašidelná noc na Chvalském zámku představí piráty i svítící přízraky

Novinky, Alexandra Kohoutová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Strašidelná noc pirátů a svítících přízraků na Chvalském zámku v Praze-Horních Počernicích umožní návštěvníkům prožít nevšední zážitek. Zšeřelý zámek osvětlený svíčkami, svítící přízraky, rej pirátů a výstava Odysseova dobrodružství v noční atmosféře. To vše v sobotu 7. února mezi 19. a 22. hodinou.

Foto: Alexandra Kohoutová
Článek

Jedná se o jednu z doprovodných akcí k interaktivní výstavě Odysseova dobrodružství aneb Staň se hrdinou, která se těší velkému zájmu dětí.

Zažijete zámek osvětlený svíčkami, výstavu Odysseova dobrodružství v noční atmosféře a stanete se opravdovým hrdinou. Provázet vás budou piráti a tajemné svítící a fosforeskující přízraky.

Překvapí vás rej pirátů ve velkém sále, vstoupíte do Kyklopovy jeskyně, navštívíte vládce všech větrů, zrádné Sirény a projdete i podsvětím. Uvidíte pirátskou hostinu i pirátský bál, zámkem budete procházet sami či s rodiči a mapkou strašidelné noci.

Strašidelnou noc připravili zaměstnanci Chvalského zámku společně s místními tajemnými piráty a svítícími přízraky. Kdybyste nestihli Strašidelnou noc, tak se můžete 15. února těšit na Masopustní průvod a víkend 21. a 22. února bude pohádkový, neboť na zámku provázejí princezny Šípková Růženka a Popelka.

Výstava Odysseova dobrodružství aneb Staň se hrdinou je zkrátka natolik zábavná a interaktivní, že vybízí nejen děti k hraní, ale i organizátory ke stále novým akcím pro děti i dospělé.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám