Hlavní obsah

Sportival – festival netradičních sportů

Novinky, Štěpánka Friedrichová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Během pátku 23. června a soboty 24. června nabídne Stadion mládeže DDM hl. m. Prahy všem návštěvníkům možnost poznat a vyzkoušet si širokou škálu netradičních sportů.

Foto: Štěpánka Friedrichová
Článek

V pátek bude probíhat tzv. veletrh netradičních sportů, kde si budou moci všichni příchozí vyzkoušet sporty, které je zajímají, v sobotu pak proběhnou turnaje ve vybraných sportech.

Výběr netradičních sportů bude zahrnovat rozmanitou nabídku, aby každý návštěvník našel sport vhodný pro sebe. Objeví se tak atraktivní, akční a adrenalinové sporty, ale i sporty a hry vhodné pro seniory.

Stadion mládeže poskytuje velmi rozsáhlé a příjemné sportovní prostředí – travnaté plochy, beachvolejbalové hřiště, víceúčelovou halu, antukové hřiště a venkovní hřiště s umělým povrchem, které umožňuje nabídnout širokou paletu sportů. Nedílnou součástí akce je přímé zapojení se do nabízených aktivit. Proto druhá část festivalu, ta nedělní, bude vyhrazena k uspořádání turnajů ve vybraných sportech. 

Program – pátek 23. 6. 2017 (13.00–18.00)

Veletrh jednotlivých netradičních sportů:

KanJam · Spikeball · Pétanque · Kubb · Mölkky · Discgolf · Ultimate frisbee · Softball · Baseball · Freestyle frisbee · Kinball · Ladder golf · Rollors · Cornhole

Vstup zdarma

Program – sobota 24. 6. 2017 (10.00–18.00)

Turnaje ve vybraných sportech:

Mölkky, Spikeball, Pétanque, KanJam

Kontakt: Michal Vojáček, vojacek@ddmpraha.cz, 602 321 223, 222 333 889

Adresa: Stadion mládeže DDM hl. m. Prahy, Na Kotlářce 1, Praha 6

Reklama

Výběr článků

Načítám