Hlavní obsah

Soutěž Společnost přátelská rodině hledá nové členy

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeňský krajský radní pro oblast sociálních věcí Zdeněk Honz převzal záštitu nad letošním ročníkem soutěže Společnost přátelská rodině. Soutěž vyhlašuje Síť mateřských center o. s. také v dalších krajích České republiky.

Foto: Alena Oudová

V Plzeňském kraji i dalších krajích soutěž vyhlašuje Síť mateřských center o. s.

Článek

Soutěž směřuje zejména k ocenění a šíření příkladů dobré praxe v oblasti slaďování rodinného a pracovního života, zavádění prorodinných opatření a rovných příležitostí pro ženy a muže.

Hlásit se mohou státní, nevládní i soukromé společnosti a organizace nejrůznějšího typu, kulturní a sportovní instituce, školy, nemocnice, výrobní podniky a firmy, média, obce, úřady a další. Organizace se mohou přihlásit do 31. května.

Projekt se zaměřuje se na motivaci zaměstnavatelů k uplatňování rovných příležitostí a zavádění opatření pro slaďování rodinného a pracovního života jejich zaměstnanců.

Důraz je kladen na rodinu v každé životní fázi, tzn. na všechny generace a jejich potřeby. Vyhlášení krajských výsledků proběhne během října.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám