Hlavní obsah

Soutěž Miss Plzeň jde do finále

Novinky, Alena Lochmannová

Soutěž Miss Plzeň se mezi Plzeňany těší velké přízni. Letošní ročník soutěže probíhá pod záštitou hejtmana Plzeňského kraje Milana Chovance. Miss Plzeň dokazuje, že Plzeň je nejen kulturním centrem, ale také domovem celé řady krásných dívek.

Foto: Hynek Mojžíš

Finálový večer soutěže Miss Plzeň, která probíhá pod záštitou Milana Chovance, hejtmana Plzeňského kraje, se uskuteční 29. dubna v hotelu Parkhotel.

Článek

Soutěž již zná své finalistky. Ty se až do finálového večera budou věnovat intenzivní přípravě na tento všemi očekávaný večer s velkým V.

Večer s velkým V se uskuteční 29. dubna v plzeňském hotelu Parkhotel. Kapacita sálu byla již z velké části naplněna, ale stále zbývají poslední volné vstupenky.

"Na stránkách http://www.miss-plzen.cz jsme připravili jednoduchý rezervační systém. Lidé si podle plánku vyberou místa, o která mají zájem, a okamžitě zjistí, zda jsou volná. Jsou-li, zarezervují si je a zvolí místo, kde si vstupenky vyzvednou. To mohou udělat buď v Parkhotelu Plzeň na recepci (a to 24 hodin denně, 7 dní v týdnu) nebo v butiku Roosevelt Fashion Store ve Smetanově ulici č. 15 (a to pondělí až pátek od 9.00 do 18.00 hodin, v sobotu pak od 9.00 do 12.00 hodin). Na převzetí vstupenek má každý 72 hodin. Nevyzvednuté vstupenky jdou zpět do předprodeje," uvedl organizátor letošního ročníku soutěže krásy Miss Plzeň Karel Šebek.

Program finálového večera bude zahájen v 19.00 hodin a je se skutečně na co těšit. Vedle své volné disciplíny předvedou dívky také promenádu v plavkách. S ohledem na krásu letošních finalistek lze očekávat, že v sálu nezůstane jeden jediný muž lhostejný k této soutěžní disciplíně.

Večerem bude provázet oblíbený moderátor Libor Bouček a na pódiu se vystřídá celá řada hvězd, mezi nimi Dea Men, vítězové Československo má Talent, Ondřej Ruml ze soutěže X-Factor 2008 nebo Martina Balogová ze soutěže Česko hledá SuperStar 2004.

Chybět pochopitelně nebude ani VIP after party, na které se o zábavu postará jediný autorizovaný revival Michala Davida Kroky Michala Davida.

Reklama

Výběr článků

Načítám