Hlavní obsah

Sokol Kozojedy a Sokol Vysoká Libyně jsou v soutěži o přímý přenos fotbalového utkání

Novinky, Jan Vodrážka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká televize přišla s novým projektem Můj Fotbal Živě, který umožní týmům z nižších fotbalových tříd dostat se na obrazovky televize. První utkání přenášela ČT Sport v neděli, o dalším zápase rozhodnou diváci.

Foto: Archiv FK Trafo Hadačka

Sokol Kozojedy vs FK Trafo Hadačka (2013)

Článek

ČT Sport přichází s projektem Můj Fotbal Živě, který umožní regionálním týmům z nižších tříd (od I. třídy až po "prales") přímý přenos v televizi s reportéry, studiem, video medailonky, rozhovory a podobně. Hráčům, divákům a fanouškům tak nabízí nové zážitky, které zažívají hráči z profesionálních lig každý den. 

První přenos proběhl na ČT Sport a webu www.ctsport.cz v neděli 26. března od 10.00, kdy proti sobě nastoupily týmy I. A třídy skupiny B Středočeského KFS FC Velim a FK Bohemia Poděbrady - body si odvezli hosté, kteří vyhráli 2:1.

Na stránkách České televizi nyní mohou čtenáři, diváci a fanoušci hlasovat pro jeden ze čtyř zápasů, který je plánován na neděli 14. května. Z Plzeňského kraje (respektive Plzeňského KFS) je nominován zápas IV. třídy skupiny B - Sokol Kozojedy - Sokol Vysoká Libyně (Plzeň-sever). Hlasování probíhá na stránkách www.ctsport.cz 

Reklama

Výběr článků

Načítám